#sutra

209,933 Posts/ Share

22 minutes ago

Haaa seronok tak bila ada orang order macam ni? Bila time dia order akak memang nk kena standby stock memanjang! Asik bertambah-tambah je list dia selagi dia tak collect stock kat akak 😂 Stress tau! Tapi stress yang macam ni akak suka 😍 Alhamdulillah ramai yang dah tau manfaat #sutra ni. Semoga rezeki kawan akak ni sentiasa diperluaskan olehNya. Ameen ❤️ . ☎️ 019-2244544 . Poslaju seluruh Malaysia #sutra #sutraaromatheraphy #stress #sayajualmurah #serangga #sutraessentials #essentialoils #multipurposespray #uitmshahalam #sayajualmurah #uitmpuncakalam #relax #stressfree #nyaman #penyegarudara #wangian #harum #chemicalfree #bebaskimia #naturalproducts #spa #massage

29 minutes ago

Morning! 🍃🍃🍃 #Repost @sutraofficial (@get_repost) ・・・ badan berbau?? Baru balik dari bersukan atau seharian berjemur di tengah panas boleh membuatkan badan anda berbau.. Malu kan??.. Gunakan Sabun Lemongrass untuk hilangkan bau badan anda! Selain bauan yang segar dan tahan lama.. Boleh juga dijadikan sebagai pelindung dari gigitan nyamuk dan serangga. Sangat sesuai untuk mereka yang sukakan aktiviti lasak seperti camping , hiking dan lain-lain.. Serai (Lemongrass) atau Cymbopogon citratus adalah tanaman herbal yang bagus untuk kesihatan kulit. Ianya sangat bagus kerana boleh: 1)Menghilangkan gatal-gatal di kulit. 2)Mencegah dan mengeringkan jerawat. 3)Memudarkan parut dan bekas jerawat. 4)Menghilangkan bau di badan. 5)Mencegah gigitan nyamuk dan serangga. 6)Memberikan sensasi nyaman dengan kesejukan aromaterapi. #sutra #sutramemangbest #lemongrass #soap #skin #oilyskin

1 hour ago

KATUN JEPANG Katun import dg 100% cotton, bahan lebih lembut, lebih tebal, dan adem, motif cantik dan elegant ㅤ Sp : Sprei set fitted, bantal KUPING BORDIR Sp 200x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 310rb Sp 180x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 300rb Sp 160x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 290rb Sp 120x200x25 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 250rb Sp 100x200x25 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 245rb ㅤ BC : Bedcover saja, tanpa sprei BC Double ( 240x240 cm ) : 405rb BC single ( 170x240 cm) : 330rb Quilt cover dobel (240x240 cm) : 355rb Quilt cover single (170x240 cm) : 285rb CEK MOTIF KJ LAINNYA : #katunjepangfirdella #sprei #spreimurah #spreikatun #spreikatunjepang #spreianak #spreilucu #tensel #sutra #kingkoil #bedcover #homemade #spreibayi #babybedding #spreistar #spreipanca #spreishabby #selimutbulu #kado #kadopernikahan

1 hour ago

KATUN JEPANG Katun import dg 100% cotton, bahan lebih lembut, lebih tebal, dan adem, motif cantik dan elegant ㅤ Sp : Sprei set fitted, bantal KUPING BORDIR Sp 200x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 310rb Sp 180x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 300rb Sp 160x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 290rb Sp 120x200x25 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 250rb Sp 100x200x25 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 245rb ㅤ BC : Bedcover saja, tanpa sprei BC Double ( 240x240 cm ) : 405rb BC single ( 170x240 cm) : 330rb Quilt cover dobel (240x240 cm) : 355rb Quilt cover single (170x240 cm) : 285rb CEK MOTIF KJ LAINNYA : #katunjepangfirdella #sprei #spreimurah #spreikatun #spreikatunjepang #spreianak #spreilucu #tensel #sutra #kingkoil #bedcover #homemade #spreibayi #babybedding #spreistar #spreipanca #spreishabby #selimutbulu #kado #kadopernikahan

1 hour ago

KATUN JEPANG Katun import dg 100% cotton, bahan lebih lembut, lebih tebal, dan adem, motif cantik dan elegant ㅤ Sp : Sprei set fitted, bantal KUPING BORDIR Sp 200x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 310rb Sp 180x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 300rb Sp 160x200x25 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 290rb Sp 120x200x25 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 250rb Sp 100x200x25 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 245rb ㅤ BC : Bedcover saja, tanpa sprei BC Double ( 240x240 cm ) : 405rb BC single ( 170x240 cm) : 330rb Quilt cover dobel (240x240 cm) : 355rb Quilt cover single (170x240 cm) : 285rb CEK MOTIF KJ LAINNYA : #katunjepangfirdella #sprei #spreimurah #spreikatun #spreikatunjepang #spreianak #spreilucu #tensel #sutra #kingkoil #bedcover #homemade #spreibayi #babybedding #spreistar #spreipanca #spreishabby #selimutbulu #kado #kadopernikahan

1 hour ago

Listen to Sokuzan give a Dharma Talk LIVE today 7/26 at 8:05 pm EST titled "Get Your Own Authority" in honor of Kobun Chino Roshi's #parinirvana⠀⠀⠀⠀⠀ https://www.youtube.com/channel/UCFpp45DvfEzPh5vZia0WxLA (link also in bio) ⠀⠀⠀⠀⠀ #sokukoji #sokuzan #dharmatalk #buddha #dharma #sangha #buddhist #buddhism #mahayana #bodhisattva #heartsutra #sutra #zen #tibetanbuddhism #battlecreek #awareness #meditation #zazen #shikantaza #shambhala #guru #teacher #enlightenment #asitis #justobserve #meditate #trainyourmind #awarenesspractice

1 hour ago

CVC Bahan katun lokal dg tekstur halus, tidak panas dan tidak berbulu Sp : Sprei set fitted, bantal list. Sp 200x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 160rb Sp 180x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 155rb Sp 160x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 150rb Sp 120x200x20 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 110rb Sp 100x200x20 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 105rb BC set : Bedcover + sprei set BC set 200x200x20 cm : 455rb BC set 180x200x20 cm : 450rb BC set 160x200x20 cm : 445rb BC set 120x200x20 cm : 350rb BC set 100x200x20 cm : 345rb CEK MOTIF CVC LAINNYA : #cvcfirdella #sprei #spreimurah #spreikatun #spreikatunjepang #spreianak #spreilucu #tensel #sutra #kingkoil #bedcover #homemade #spreibayi #babybedding #spreistar #spreipanca #spreishabby #selimutbulu #kado #kadopernikahan

1 hour ago

CVC Bahan katun lokal dg tekstur halus, tidak panas dan tidak berbulu Sp : Sprei set fitted, bantal list. Sp 200x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 160rb Sp 180x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 155rb Sp 160x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 150rb Sp 120x200x20 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 110rb Sp 100x200x20 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 105rb BC set : Bedcover + sprei set BC set 200x200x20 cm : 455rb BC set 180x200x20 cm : 450rb BC set 160x200x20 cm : 445rb BC set 120x200x20 cm : 350rb BC set 100x200x20 cm : 345rb CEK MOTIF CVC LAINNYA : #cvcfirdella #sprei #spreimurah #spreikatun #spreikatunjepang #spreianak #spreilucu #tensel #sutra #kingkoil #bedcover #homemade #spreibayi #babybedding #spreistar #spreipanca #spreishabby #selimutbulu #kado #kadopernikahan

1 hour ago

CVC Bahan katun lokal dg tekstur halus, tidak panas dan tidak berbulu Sp : Sprei set fitted, bantal list. Sp 200x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 160rb Sp 180x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 155rb Sp 160x200x20 cm ( 2 bantal, 2 guling ) : 150rb Sp 120x200x20 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 110rb Sp 100x200x20 cm ( 1 bantal, 1 guling ) : 105rb BC set : Bedcover + sprei set BC set 200x200x20 cm : 455rb BC set 180x200x20 cm : 450rb BC set 160x200x20 cm : 445rb BC set 120x200x20 cm : 350rb BC set 100x200x20 cm : 345rb CEK MOTIF CVC LAINNYA : #cvcfirdella #sprei #spreimurah #spreikatun #spreikatunjepang #spreianak #spreilucu #tensel #sutra #kingkoil #bedcover #homemade #spreibayi #babybedding #spreistar #spreipanca #spreishabby #selimutbulu #kado #kadopernikahan

Load MoreLoading fail. Click retry
Loading More......