#bigday

1,038,653 Posts/ Share

8 minutes ago

Love story 24 August 2017 Apabila en hubby request untuk 'balas dendam' pd isterinya....tepat seperti yg dijanjikan 11.30am dah tercangok kat bilik opis SK Sungai Kantan Kajang menunggu ketibaan si isteri seorang HAM yg diluar jangkaan, igtkan HAM ni garang muka nerd rupanya halus dan lembut je orgnya Nak meredah kelas ke kelas cik opis x bagi takut ganggu students kot..so redha je tggu..kol jenuh xangkat..maklumlah HAM mesti bz kan dok jeling2 students..kehkekeh. En hubby punya sporting kasi no secret si isteri lagi tu! Bila dpt jumpa je terus salam..drama bermula..'cikgu, sy ade jumpa pelajar cikgu darjah 3 bergaduh kat bangi central..gaduhkan sekotak yg x tau ape benda dalamnya..kotak tu ade cop sekolah lagi tu..dlm hati..takut nih!! Jom cikgu ikut sy tgok kotak tu kat dlm keta'...dup dap dup dap risau cikgu panggil security kata i nak culik dia plak nanti..matilah nak!! I pun terus pas kotak..cikgu tgoklah sendiri ape dlm tu..terus dia bukak ntah tetiba sengih sengsorang....hahahhaa i pun kuarkan bunga dan belon...lagi dia jerit2 manja gitu agaknya surprise sgt..heehhe...syok dia sakan gelak sengih2...siap tanya lagi..'betui ke ni? X salah org ke ni?...alah kalau dah sengih camtu xkan salah org lagi kan bila sebut nama en hubby Sweetkan en hubby dan isteri ni...i yg buat surprise pun x dpt surprise weh! Ampun maaf sgt2 i gurau kasar ngan cikgu ye..kalau x kasar nanti lakonan drama queenni x menjadi pulok! Apa2pun HAPPY ANNIVERSARY FOR BOTH OF U semoga kekal ke Jannah Allah..amin #surprise #serviceonline #surprisedelivery #penghantaranistimewa #hadiahbudget #graduation #bigday #getwellsoon #delivery #deliveryservice #happy #gitfaway #babyborn #happybirthday #celebration #anniversary #weddingday #bigday #party #wargaputrajaya #wargapuchong #cikgusekolah #sksungaikantan

Load MoreLoading fail. Click retry
Loading More......